Vaarwel 2021, Hallo 2022!

Op de valreep nog een korte blog, even terugblikken op wat was en vooruitkijken op wat komt.

2021

Het was een jaar met veel emoties van verdriet, afscheid nemen en rouw.

Het hele traject om een WIA-uitkering te krijgen is niet makkelijk en je doet het ook niet voor je plezier. Daar heb ik veel stress van gehad en dat kost weer extra energie.

Ik heb ook meer kunnen leren waarderen dat de kleine dingen er echt toe doen. Genieten van ons huis, samen met mijn man en Lara (de poes), de kleine wandelingetjes, praten met vriendinnen (al dan niet online), zomaar een aantal dingen waar ik onwijs dankbaar voor ben.

Dit jaar sluit ik af met iets meer rust en daardoor iets meer energie. Nog niet structureel, maar er is iets van vooruitgang en alles kleine beetjes helpen.

2022

Ik ben nieuwsgierig naar het nieuwe jaar. Ik hoop te ontdekken wat voor leuks ik allemaal nog kan, of misschien kan leren (mocht je tips hebben, dan hoor ik het graag). Ik hoop me minder druk te gaan maken om kleine, onbelangrijke dingen, met meer rust in mijn hoofd.

Verder kijk ik uit naar de Olympische Winterspelen! Heerlijk twee weken me onderdompelen in de wereld van (voornamelijk) schaatsen.

En voor de rest laat ik het jaar op me afkomen. Ik leef bij de dag en ben dankbaar dat de ziekte rustig is. En al die medicijnen, ach daar wen je aan.

Ik wil je bedanken voor het lezen van mijn blogs.

Ik wens je een heel mooi, liefdevol, zo gezond mogelijk en gelukkig 2022 toe. Wees lief voor jezelf en voor een ander.

Liefs,

Paula

2 reacties op “Vaarwel 2021, Hallo 2022!”

  1. Hoi paula
    Het is allemaal stress met de wia
    Hoop dat je nu de rust vind om te genieten van kleine dingen die op je pad komen
    Ik zelf heb al 7 jaar wia en heb er rust van
    Gr petra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll to Top