Even voorstellen

 

Hallo,

Mijn naam is Paula, en ik ben geboren in het jaar 1972 te Naaldwijk. 

Sinds 1996 woon ik samen met mijn man Jan en, sinds oktober 2020, poes Lara in Maasland, een heerlijk dorp in Zuid-Holland, waar ik vooral kan genieten van de natuur tijdens mijn wandelingen.

Jan en ik zijn in 1998 getrouwd en hebben al heel wat meegemaakt met zijn tweetjes. Van mooie verre reizen over de hele wereld (bijvoorbeeld Alaska of de Winterspelen in Sochi), tot ziektes als malaria (bij Jan) en nu dan lupus. Wij komen er samen doorheen, in goede en slechte tijden. 

In augustus 2020 vroeg Jessica van chronischenhappy.nl of ik een gastblog voor haar site wilde schrijven en dat heb ik gedaan. Later ben ik ook begonnen aan een briefwisseling met Renate, via chronisschenhappy.nl. Ik vond het zo leuk om te doen, dat ik er over begon na te denken om zelf een blogsite te beginnen.  Na lang nadenken heb ik besloten om er gewoon aan te beginnen en dit is het resultaat.

Ik vind het heerlijk om te schrijven en het helpt me in mijn proces. Echter ben ik ook beperkt met typen en zitten, dus doe ik alles in etappes.

Voor de site heb ik hulp gehad van een goede vriend, die de basis heeft neergezet, zodat ik me daar niet druk over hoef te maken. 

Het logo is ontstaan in samenwerking met een lieve vriendin, paars is de kleur voor lupus, de vlinder refereert naar de vlinderachtige vlekken op het gezicht die typerend is voor lupus.

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust via de mail of Instagram.

Liefs,

Paula

Scroll to Top